مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هبه از زوجه

با سلام
دو سال بعد از عروسی با فروختن زمین ارثی و ماشینم ، یه ملک آپارتمان با وام مسکن با سند به نام همسرم ( جهت ابراز علاقه و تحکیم روابط ) خریدم که همچنان هم در رهن بانک میباشد، در این چند سال نیز تمام اقساط وام رو تاکنون خودم پرداخت کردم. ما در همان خانه هم ساکن هستیم. اما اکنون که با همسرم به اختلاف برخوردیم ، ایشون با تعویض قفل درب واحد اجازه ورود به اپارتمان و دیدن دخترم را نمیدهد و بنده در این دوران دو هفته ای اختلاف در منزل پدری ساکن شدم به این امید که اختلافها کنار گذاشته شود. سوال بنده این هست که آیا این امکان وجود دارد با توجه به اینکه کلیه هزینه های خرید و پرداخت اقساط بر عهده خودم بوده ملک بعنوان هبه تلقی شود؟ آیا ایشون این حق را دارد اجازه دیدن فرزندم رو به من ندهد در حالی رسما همچنان زن و شوهر هستیم؟ آیا این موضوع مصداق عدم تمکین هست یا نه؟ ممنون میشم بنده را راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام میتوانید ملک را پس بگیرید ووونمیتواند مانع ملاقات شود اما میتواند مانع حضور شما در ملک شود