مشاوره حقوقی رایگان - سند آپارتمان

با سلام و عرض ادب
اینجانب 6 سال پیش آپارتمانی را با استفاده از وام مسکن زوجین بانک مسکن خریداری که بایستی سند آپارتمان برای هرکدام از زوجین بصورت 3دانگ 3دانگ ثبت و زده میشد بنده بخاطر استفاده از وام 3دانگ از خانه را در موقع خرید به اجبار بنام همسرم خریداری کردم
ایشان الان قصد طلاق دارند
و صاحب 3 دانگ از خانه با سند قطعی که در رهن بانک مسکن میباشد هستند
َدر ضمن بنده کارمند هستم و ضامن وام بنده و پدرم که ایشان هم کارمند هستند می‌باشیم
تمامی هزینه های خرید را بنده پرداخت کرده ام
شماره چک های پرداخت شده و تمامی صورتحساب‌های اقساط پرداخت شده به بانک مسکن از حساب اینجانب بوده و موجود می‌باشند
لطفا بنده رو در مورد پس گرفتن 3 دانگ از آپارتمان راهنمایی فرمایید
با سپاس و درود فراوان از شما عزیزان

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود که هبه بوده قابل استرداد است