مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و کتک کاری

من یک دختر 9 ساله دارم که پدرش 7سال پیش فوت کرده . بعد از فوت همسرم طبقه دوم خونه پدرم زندگی میکنم...و پدرشوهرم حضانت دخترمو به من داده و طی این 7 سال هیچی کاری با منو دخترم نداشتن..من دو روز میشه با خوانوادم دعوا کردم اونا بچمو گرفتن و نمیدن چکار کنم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست استرداد طفل مطرح نمایید
اگر نه سال تمام دارد از حضانت خارج شده است وخودش می‌تواند با شما همراه شود.
طی دستور موقت نیز می‌توان سریع اقدام نمایید