مشاوره حقوقی رایگان - معافیت تحصیلی بعد از انصراف

سلام من 19 سالمه و دانش آموز مدرسه بزرگسالان هستم و هنوز دیپلم نگرفتم و تا مهر 1403 معافیت تحصیلی دارم. سوالم اینکه اگر موقتا از تحصیل انصراف بدم تکلیف خدمتم چی میشه؟ آیا غیبت میخورم؟ آیا در مهر ماه میتوانم دوباره ادامه تحصیل بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت انصراف از تحصیل، مشمول خدمت خواهید شد و در صورت نرفتن به خدمت، غیبت خواهید خورد.