مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر لحظه ای

درود برشما
بنده ویلایی دارم در یک کوچه فرعی پر تردد و به علت وجوده مغازه در روبروی ملک بنده یک ردیف ماشین عموما پارک است همیشه و سمت دیگر (بر زمین خودم) رو 40 سال پیش والدینم ‌با فاصله نیم متر از دیوار یک ردیف درخت کاشته اند نهایتا تنها 4 متر باقی میماند که مناسب تردد 1 ماشین است، زمانی که میخواهم وارد پارکینگ منزلم بشوم امکان اینکه بقل به ایستم و اقدام باز کردن درب پارکینک بکنم بدون بستن چند لحظه ایه کوچه امکان پذیر نیست ، مگه اینکه جای پارکی بندرت خالی پیدا بشود بتونم چند لحظه پارک کنم که باعث سد معبر نشود که به علت تردد بالا به ندرت امکان پذیر است در ضمن کوچه یکطرفه است اما از هر دو سمت تردد میکنن ، و این چند لحظه ایستادن بنده و باز کردن در باعث تنش و بگو مگو و گاها نزاع میگردد قانون چیست در این مورد ممنون میشم راهنمایی کند امید پیروزی برای ایران و ایرانی

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید.در ابتدا با پلیس 110 تماس گرفته و گزارش بگیرید.فیلم و عکس هم تهیه کنید و اگر دوربین مدار بسته و شهود دارید به دادگاه معرفی نمایید.