مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تخریب اسید پاشی خودرو در پارکینگ

از 3 همسایه بعلت پارک خودرو در مشاعات حیاط شکایت کرده بودم که باعث خروج خودرو آنها و نارحتی ایشان شده بود. امروز صبح در پارکینگ دیدم که روی ماشین احتمالا روغن ترمز ریخته بودند و دور تا دور ماشین را خط انداخته بودند. اجازه نصب دوربین هم نمیدهند. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با مستندات خود و گزارش پلیس 110 و شهود شکایت تخریب و مطالبه خسارت نمایید.