مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق بازنشستگی پدر توسط دختر مطلقه

سلام پدربنده یکساله فوت کردن و یک برادر و یک خواهر مجرد دارم..حقوق بازنشستگی این یکسال به مادرم می رسیده من الان یک هفته س طلاق گرفتم و هیج منبع درآندی هم ندارم از طرفی روی اینکه به مادرم بگم سهم منو ازحقوق پدرم بدن هم ندارم میخوام بدونم چقدر ازحقوق پدرم به من میرسه چجوری باید اقدام کنم که با مادرم روبرو نشم چون خجالت میکشم وازم حمایت هم نمیکنن و ولم کردن به حال خودم با یک بچه دوساله... لطفا کمکم‌کنید چه مدارک جور کنم کجا ببرم چقدرزمان میبره بهم تعلق بگیره...

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید