مشاوره حقوقی رایگان - ديه سر

سلام وقت بخير من دو يك تصادف سرم١٦تا بخيه خورد علاوه بر اون دستم و صورتم زخميشدند براي محاسبه ي ديه چقدر ميشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک نظریه پزشکی قانونی است که درصد دیه را تعیبن مینماید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
دیه به تعداد بخیه ها ربطی نداره،به تعداد جراحات و عمق و نوع اون بستگی داره...ممکنه تمام 16 تا بخیه یک جراحت باشه ممکنه در چند نقطه جداگانه باشه....باید نظر پزشکی قانونی را بگیرین بعد مشورت بگیرین...دست و صورت هم همین طوره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. باید منتظر نظر پزشکی قانونی باشید. پس از تعیین درصد دیه توسط پزشکی قانونی، محاسبه اعداد ممکن خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محاسبه دقیق دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین میزان درصد دیه توسط پزشکی قانونی مشخص می‌گردد.