مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به چند نفر

سلام
سال 95 یه واحد آپارتمان خریدم که متاسفانه به چندنفرفروخته بودن و اطلاعی نداشتم وبدون اطلاع من هم فروختم به دیگری
و او هم به شخص دیگری فروخته
حالا حکم دادگاه اومده که باید خونه تخلیه بشه و اون بنده خدا باید خونه رو تخلیه کنه
میخواستم بدونم تکلیف ما که بدونه اطلاع خونه رو خریدیم و به دیگری فروختیم چی میشه؟آیا مشکلی واسه ما هم به وجود میاد یا به ما مربوط نمیشه؟؟
ممنون

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام ممکن است همه دست های قبلی دچار مشکل شوند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر علم شما اثبات نشود وصف مجرمانه ندارد اما اگر در منزل مذکور سکونتی هم داشتید اجرت آن از شما قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
طبق قانون اگر فروش مال غیر احراز
گردد باید تمام معاملات بعدی باطل گردد
و شما به عنوان فروشنده در مقابل خریدار زمین ( ید ما بعد خود ) ، مسئولیت پرداخت ثمن معامله را خواهید داشت
و اگر شما از مستحق اللغیر بودن مبیع ، علم و آگاهی داشته باشید باید خسارات را هم پرداخت نمایید

و شما می توانید دادخواست مطالبه ثمن معامله و خسارات را به طرفیت ید ماقبل خود اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم فروش مال غیر به دلیل عدم آگاهی شما به وقوع نپیوسته است.