مشاوره حقوقی رایگان - فروش وام ازدواج

با سلام بنده با صلح وام ازدواجمو فروختم طرف صلح من ضامن هارو اورد ولی اقساط رو پرداخت نکرد و ضامن پرداخت میکنه
ضامن از من شکایت کرده چکار باید بکنم و بخشی از قسط رو خودم پرداخت کردم از بانک زنگ زدن درصورت پرداخت نکردن اموال شما و ضامن توقیف میشود و یه قراردادی هم بین خودم و ضامن هست که ضامن گفت خودم اجازه دادم پول رو به حساب خریدار واریز کنه
چکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

قرارداد خود را با ضامن و خریدار وام در قسمت بررسی مدارک پس از مشاوره تلفنی ارسال تا دعوای متقابل یا دفاع لازم به شما یاد داده شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر ضامن اقساط را پرداخت نموده بعد می تواند باتاییدیه از بانک ومدارکش علیه وام گیرنده طرح دعوا کند وچون نام شما بعنوان وام گیرنده بوده به ناچار باید پاسخگو باشید لذااگ شما با خریدار وام قرارداد ید رخصوص فروش وام داشته باید مستند به ان بابت ضرروزیان از وی شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صاحب وام، شما هستید و مسئول پرداخت اقساط وام شما هستید که ضامن بعد از پرداخت می‌تواند به شما رجوع نماید.