مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بلوک شدن حساب

با سلام و درود خدمت شما.
من مبلغ زیادی قرار است به حسابم واریز شود که نزدیک به 300میلیارد تومان است و میدانم اگر واریز شود حتماً حسابم بلوک میشود.
ولی میخواهم بدانم آیا امکان رفع بلوکی وجود دارد یا نه؟

پاسخ ها :

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. منشا چنین مبلغی و علت واریز آن باید مشخص شود که مشکلی نداشته باشد. بعد رفع مسدودی خواهد شد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید دلیل موجهی برای دریافت این پول داشته باشید و منشا دریافت آن معلوم باشد به طور مثال فروش ملک یا غیره در غیر اینصورت به پلیس مفاسد اقتصادی باید پاسخگو باشید.
راههای بهتری نیز برای نقل و انتقال وجود دارد. در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید بررسی شوذ اطهار نظر مستلزم اطلاع از جزییات بیشتری دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان دارد مشروط بر اینکه منشأ پول مشخص گردد.