مشاوره حقوقی رایگان - ملک مزایده ای

باسلام حدود 10سال پیش از طریق معرفی ملک قولنامه ای از طرف متشاکی پرونده به دادگاه وانجام مزایده چون کسی بابت خرید مراجعه نکردبا قیمت کارشناسی خودم به عنوان شاکی پرونده برنده ی مزایده شدم حال پس از گذشت 10سال شخص ثالثی با قولنامه ادعا میکند قبل از تاریخ مزایده ملک را خریداری نموده.سوال اینکه ایا دلیل بر ابطال مزایده میشود؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
ابطال مزایده شرایط خاصی دارد که در قانون مشخص گردیده است

امیرحسین محمدی پارسا

جناب آقای امیرحسین محمدی پارسا :

با سلام اگر قبل توقیف ملک توسط شما ملک معامله شده باشد و مقدم بر بازداشت ملک توسط شما باشد بله مزایده باطل میشود لذا نیاز به بررسی بیشتر و مطالعه اسناد جهت تعیین تقدم و تأخر می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به عنوان معترض ثالث اجرایی با در اختیار داشتن مدارک و دلایل محکمه‌پسند می‌تواند مزایده را باطل بنماید.