مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل تولد

با عرض سلام و خسته نباشید
من محل تولدم در زاهدان میباشد و در صورتی پدرم برای شغلش به اونجا مهاجرت کردن که تمامی اعضای خانواده پدر و مادرم و خواهرام متولد تهران هستند. و از شش سالگی خودم تا امروز تهران برگشتیم و بودیم. ایا امکان تغییر محل تولد وجود دارد یا خیر ؟ و اقدامش به صورتی میباشد؟

پاسخ ها :

شرایط تغییر محل تولد تغییر محل تولد در شناسنامه تغییر محل تولد محل تولد شناسنامه ثبت احوال