ترک محل حادثه، حتی اگر شما راننده مقصر نباشید، در بیشتر مناطق غیرقانونی است. این کار میتواند به عنوان جرم جداگانهای محسوب شود و مجازاتهای سنگینی به دنبال داشته باشد، از جمله جریمه نقدی، حبس و تعلیق یا ابطال گواهینامه. رضایت مصدوم: در برخی موارد، ممکن است بتوانید با مصدوم به توافق برسید و او از شما شکایت نکند. با این حال، این کار همیشه تضمینی برای جلوگیری از پیگرد قانونی نیست. پلیس و دادستان ممکن است با وجود رضایت مصدوم نیز شما را به دلیل رانندگی بدون گواهینامه یا ترک محل حادثه مورد بازخواست قرار دهند. توصیه:مهم است که در اسرع وقت با یک وکیل مشورت کنید تا شرایط خود را به طور کامل شرح دهید و مشاوره حقوقی مناسب را دریافت کنید.
با سلام اگر رضایت شاکی را بگیرید مشکلی پیش نمیاد
سلام اگر رضایت شاکی در این ارتباط أخذ گردد مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد.
با سلام و احترام ،،، اگر فردی که زیر 18 سال دارد اقدام به رانندگی کند، صرفا به دلیل ارتکاب جرم رانندگی بدون گواهینامه محاکمه خواهد شد. بر اساس قانون مجازات اسلامی، با توجه به این که تصادف منجر به فوت شده یا شدت جراحت چه میزان باشد، فرد ممکن است به حبس از یک ماه تا سه سال محکوم گردد. سن قانونی جهت اخذ گواهینامه در ایران 18 سال تمام است. پس اگر شخصی زیر 18 سال باشد به خودی خود فاقد گواهینامه تلقی میشود. در این حالت مجازات وی بدین شرح خواهد بود. راننده بین 15 تا 18 سال: اگر رانندهای در این بازه سنی باشد، طبق قانون مجازات اسلامی برای وی جرم درجه هشت تعزیری در نظر گرفته شده و راننده مجرم موظف به پرداخت جزای نقدی تا یک میلیون ریال میشود. راننده بین 9 تا 15 سال: طبق قانون این دسته از رانندگان به والدین یا سرپرست قانونی به قید گرفتن تعهد به تادیب، تربیت و مواظبت در حسن اخلاق طفل یا نوجوان تحویل داده میشوند. در صورت نداشتن والدین صالح به شخص حقیقی یا حقوقی دیگری با قرار تعهد کتبی یا اخطار یا تذکر سپرده خواهند شد. راننده زیر 9 سال: برای افراد زیر 9 سال هیچگونه مجازاتی در نظر گرفته نشدهاست.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.