مشاوره حقوقی رایگان - چگونه دو برادر که پروانه بنام فقط یکی انتقال یافته ولی دام مال هر دو نفر است ...؟

سلام اقای ... ممنون از سایت عالی که دارید خیلی کمک میشیم . در روستای ما 13 دامدار از مرتع مشاعی چرا میکنند . پدرم یکی از مرتعداران مرتع مشاعی روستا بود . متاسفانه فوت نمود . اداره مرتع گفت پروانه را انتقال بنام یک نفرتون انتقال دهید که باطل نشود . در محضر بنام یکی از برادران رضایت دادیم و اداره تایید کرد که بنام یکی از برادران نموده است حال سو1ل این است گوسفندان پدرم سهم دو نفر از برادرانم شده است ولی پروانه فقط بنام یکی و اداره میگوید نمیشود نام یکی دیگر را اضافه کنیم فقط یک نفر از وراث . ایا قانونی وجود دارد که اون یکی برادر که از گوسفندان شریک است بتواند ذینفع در مرتع پدرم با برادرم باشد ؟