مشاوره حقوقی رایگان - بازمانده

سلام خدمت استاد محترم بنده پس از دوسال پیگیری دختر همسرم ساکن آمریکا است و همسر وفرزند دارد وشغل دارد بازرسی کل استان خوزستان به بیمه دستور داده که حقوقش متوقف شده ولی به من گفت که مستند بیاور آیا من اگر مدرک داشتم اینقدر این درو ان میزدم وظیفه بیمه است که خودشون هم میدانند راست میگم ولی به من زور میگوین بازرسی گفت شکایت قضای کن مدیر بیمه هم گفت شکایت کن رفتم شکایت کنم عریضه نویس به من گفت باید متن را بگی چه کار کنم راهنمای کنید بیزحمت خدا برایتان خوش بخواد

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، حضورا به دفاتر یکی از همکاران(وکلای دادگستری) مراجعه و از متن تخصصی ایشان بهره ببرید