مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

با سلام
جهت دریافت مهریه به موجب اجراییه از طریق اداره ثبت یک واحد آپارتمان زوج توقیف شد.
زوجه در مزایده شرکت کرد و برنده مزایده شد و در نهایت مالک سه دانگ از شش دانگ مشاعی است. دفترخانه اسناد رسمی جهت انتقال سند اجرایی نامه ای به زوجه داد تا استعلام شهرداری انجام شود. کارشناس شهرداری سه بار جهت بازدید ملک مراجعه کرد ولی زوج درب منزل را باز نکرد و شهرداری
در نامه ای به دفترخانه اعلام کرد به جهت عدم همکاری مالک انتقال سند غیر قانونی است.

لطفاً راهنمایی بفرمایید که الان چه کاری باید انجام داد.

با تشکر