مشاوره حقوقی رایگان - ساخت بالکن

سلام ما یه واحد همکف از یک خونه ویلایی دو واحده رو پیش خرید کردیم. سازنده طبق نقشه ای که ما تایید ساختش رو دادیم و خریدیمش عمل نکرده . طوری که 80 سانت به واحد بالا اضافه کرده و وارد حیاط خلوت واحد همکف شده و باعث شده آسمان حیاط خلوت کم بشه و نورگیری اتاق ها خیلی خیلی کم بشه و در حد نور غیرمستقیم. متراژ حیاط خلوت طول 7 و عرض 1.5 هست. که حدوده 70 سانت هواخور داره الان.
ما چطور میتونیم از سازنده شکایت کنیم و خسارت بگیریم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است . اگر سازنده به مفاد قرارداد عمل ننموده از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست به دادگاه محل تقدیم نمایید.
از طرفی اگر تخلف ساختمانی انجام داده به شهرداری محل مراجعه و اطلاع دهید