مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اجرای حکم کیفری

با سلام بنده در پرونده ای کیفری پیروز شده و رای مبنی بر حبس فرد مقابل را به دلیل حمله با سلاح سرد و تهدید به قتل و اسیب به خودرو دریافت کرده ام و رای قطعی شده ولی با گذشت حدود یک سال از قطعی شدن و رفتن به اجرای احکام طرف مقابل فراری میباشد
ایا باید بنده با اعمال ماده 2 و 3 ایشان را مجبور به رفتن به زندان کنم؟
2- در خصوص ضامن ایشان که در طی مدت تحقیقات وثیقه لازم برای جلوگیری از حبس ایشان تودیع کرده میتوان اقدامی را با توجه به فراری بودن طرف مقابل انجام داد؟
ممنون میشوم راهنمایی بفرمائید
چرا که این افراد باعث بی ابرویی و هزینه مالی و هزینه های روانی فراوانی برای بنده شده اند
و به دروغ در جهت کسب رضایت ابروی بنده رو متلاشی کرده اند

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

وثیقه به نفع دولت ضبط میشود.اگر امکان پیدا کردن نامبرده را دارید تقاضای جلب نمایید.