مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نوشتن اعسار

سلام ابلاغیه برام اومده که چنانچه هزینه کارشناسی را ندارید دلایل اعسار خود را به شعبه ارائه نمایید...از من توسط یکی ازدوستان برادرم شکایت شده خیانت در امانت تمام داستان هم زیرسر برادرم است ونمیدونستم جلب شدم وبافیش حقوقی آزاد شدم و واخواهی زدم ابلاغیه اومد شعبه عوض شده ودومیلیون هزینه کارشناسی بدم الان هم ابلاغیه اومدکه اول خط بالانوشتم الان هم میخواستم بدونم هزینه نوشتن اعسار نداشتن چقدرمیشه چون دوسال است بیکارودرگیربیماری قلبی هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به شعبه مربوطه مراجعه کنید و با مقام قضایی رایزنی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از صفحه اصلی سایت درخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد دلایل و مستنداتی دارید که می‌بایست آنها مطالعه شود در غیر این صورت می‌بایست تامین دلیل انجام دهید و مطابق دلایل خود اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم متن مربوط به اعسار از طریق گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند بشوید.