مشاوره حقوقی رایگان - نافذ شدن فروش و انتقال قطعی سرقفلی

با توجه به انکه سرقفلی درزمان تحقق اجاره نامه بین مالک و مستاجر و روابط اجاری ایجاد میشود ,
سوال:

ایا فروش سرقفلی تحت قانون ١٣٥٦ بدون تنظیم اجاره نامه رسمی سرقفلی جدید برای خریدار نافذ و فراییند انتقال قطعی و کامل است یا خیر ?
در صورتی که خریدار سرقفلی تحت قانون ١٣٥٦ را با سند عادی خریده باشد و ثمن ان راکامل پرداخت کرده باشد اما سند اجاره نامه رسمی به نام خریدار نشده باشد با توجه به انکه حق سرقفلی با اجاره نامه و روابط اجاری به وجودمی اید ایا انقال سرقفلی کامل و نافذ و قطعی شده و یا چون اجاره نامه رسمی جدید به نام خریدار تتظیم نشده ایا پروسه انتقال سرقفلی ناقص است و کامل و قطعی نیست و نافذشدن و تسلط خریدار به سرقفلی منوط به تنظیم نهایی سند اجاره نامه جدید است ?