مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

بنده از نمایشگاه خودرو گرفته ام و کل مبلغ را پرداخت کرده ام همچنین صاحب پلاک و سند را نمی شناسم.
ظاهرا نمایشگاه و صاحب سند و پلاک اختلاف حساب دارند. و من نمی توانم ارتباطی با مالک قبلی برقرار کنم.
حال چگونه بدون وکالت تعویض پلاک کنم. سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مبایعه نامه ید قبل از خود با مالک اصلی را دارید. دادخواست الزام به سند بدهید

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام امکانش هست که به نتیجه برسید ولی توصیه میکنم وکیل بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده مستقیم شما ملزم به همکاری جهت انتقال سند و رفع مانع است