مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از والدین

با عرض سلام و وقت بخیر
پدرم چندین ساله معتاد و بیکاره و اقوام و اطرافیان مایحتاج زندگی ما میدادند(البته تا قبل از اتمام سربازی من)
چند بار هم فرستادیمش کمپ که فایده ای نداشت
مامانمم از ترس آبرو ریزی(مگه آبرویی هم مونده) حاظر نمیشه طلاق بگیره.
راهی هست که من بتونم شکایت کنم و شر این ادم به طور کامل از زندگی خودم و چن تا خاهر برادر کوچیک تر از خودم باز کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت به دادسرا به اتهام اعتیاد
یا دادخواست صدور حکم حجر
یا بردن به کمپ
مادر و خواهران هر کدام جدا گانه شکایت ترک انفاق کنند
تمایل داشتید برای توضیحات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی در این زمینه تماس حاصل فرمائید.