مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام من مدتی پیش از طرف یک آشنا ندانسته به بهانه درست کردن موجودی وکارکرد دربانک وگرفتن وام وارد سایت شرط بندی شدم که بلافاصله بعد از اینکه متوجه شدم به من دروغ گفتن و من رو وارد سایت شرط بندی کردن حسابم رو بستم وبعد بیست روز حساب من توسط پلیس فتا بسته شده والان پرونده من در دادگاه انقلاب در جریان هست میخوام بدونم حکم من چی میشود ومن چیکار کنم ممنون از شما

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنانچه فاقد سابقه کیفری باشید و تابحال مرتکب این جرم نشده باشید با اظهار ندامت و پشیمانی و اخذ تعهد مشکل شما حل خواهد شد