مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار صورتجلسه

درود
جلسه ای در ساختمان با حضور ما برگزار شد که در آن تصمیماتی گرفته شد، اما صورتجلسه‌ای امضا نشد،
چند ماه بعد هیات مدیره بدون اینکه ما را خبر کند صورتجلسه را آماده کرده و از بقیه همسایه ها امضا گرفته و امضای ما پای صورتجلسه نیست، در بین امضا کنندگان دو سه نفر که در جلسه حضور نداشتند هم امضا کرده اند، آیا این صورتجلسه برای دادگاه معتبر است؟
چطور باید اعتراض کرد؟
ممنونم از شما

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اعتبار صورتجلسه به عدم مخالفت آن با قوانین الزامی است پس باید محتوای آن و تعداد حاضران و کل مالکان طی مشاوره بررسی شود