مشاوره حقوقی رایگان - استراد جهیزیه دادخواست مطالبه هزینه دادرسی و عدم تمکین

سلام همسرم نزدیک 3 ماه عدم تمکین کرده و من هم در این خصوص لایحه ارسال کرده ام و الان مجددا درخواست استرداد جهیزیه به همراه 20 میلیون تومان هزینه خسارت دادرسی و تامین خواسته به استناد ماده 12 قانون نموده .نامبرده هیچ امضایی در خصوص سیاهه وسایل ندارد و تمامی وسایل تو چند سال بعد ازدواج تحت عنوان هدیه و خرید توسط خودم را نیز به سیاهه وسایل خود اضافه و تقاضایی پس گرفتن آن را دارد حالا سوال که آیا خسارت دادرسی و تامین خواسته بر عهده مرد است دوم آیا وسایلی که تحت عنوان چشم روشنی و هدیه توسط حتی خانواده همسرم به منزل من آورده شده را می‌تواند بعنوان جهیزیه با خود ببرید سوم آیا با بردن جهیزیه می‌تواند بخاطر کمبود وسایل عدم تمکین مرا رد کند هرچند تمامی وسایل ضروری توسط خودم خریداری شده با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت احتمالی در تأمین خواسته بایستی از طریق خواهان پرداخت گردد و خوانده تکلیف قانونی در این خصوص ندارد.
اگر وسایلی که برای یک زندگی ضروری است وجود داشته باشد خانه مهیا برای تمکین زن می‌باشد و عدم وجود وسایل تجملی مانع از این امر نخواهد شد.