مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام و عرض ادب بنده حدوداً 4ماهه پیش یه از سایت درج آگهی مشهد موتور خریداری کردم ایشون داخل آگهی نوشته بودن مدارک کامل قابل انتقال وسند زدن بنده هم این موتور خریدم و بعد از پرداخت پول فقط کارت موتور رو به من دادن وقرار شد فردا صبح سندرو بده اما بعد از گذشت یک ماه میگه که موتور فقط کارت دارد و الباقی مدارک گم شده حالا بنده میخوام شکایت کنم فقط یه شماره تلفن ازش دارم ممنون میشم راهنماییم کنید که کجا و چگونه وچه شکایتی بکنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.