مشاوره حقوقی رایگان - راه عبور در زمین

درود وقت بخیر
زمینی به مساحت 1800 متر مربع در روستا داریم که جهت عبور و مرور زمین های شمالی با حضور شوراها در سال 62، در ضلع غربی زمین راهی در نظر گرفته شد و مکتوب گردید. بعد از آن به علت وجود درختان میوه در ضلع غربی آن مسیر پدرم از ضلع شرقی زمین که راه عبور برای خانه مسکونی بود، به متقاضیان راه داد و راه ضلع غربی منتفی شد و مجددا یک خط جدید برای راه ضلع شرقی نوشته شده و 42 سال رفت و آمد از ضلع شرقی انجام میشود که استشهاد محلی هم داریم و لازم به ذکر است آثاری از راه در ضلع غربی وجود ندارد(اما با توجه به بی سوادی و عدم آگاهی پدرم نامه قبلی که مربوط به ضلع غربی بوده باطل نشده)با توجه به این که پدرم به رحمت خدا رفته، این زمین مابین وراث تقسیم شده و چون مدارک ذکر شده پیش نامادری بنده است، الان مدعی هستند که راه از ضلع غربی بوده و فرزندان نامادری بنده خط مربوط به ضلع غربی رو ارائه دادند و نامه مربوط به ضلع شرقی را ارائه نمیدهند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان دفاع توسط شما وجود دارد
به وکیل مراجعه نمایید