مشاوره حقوقی رایگان - شارژ شهرک

من در یک شهرک واقع در جزیره کیش زندگی میکنم که در طول سال گذشته 3 مرتبه شارژ افزایش پیدا کرد در شش ماه دوم بدلیل عدم استفاده از خدمات مشاعات اعم از تعمیر پمپ آب ، نظافت و آب یاری فضای مشاعات من شارژی پرداخت نکردم با توجه به اتمام زمان قرارداد اجاره و تحویل به مالک و پیگیری شارژ پرداخت نشده از مالک چه اقدام قانونی در این خصوص میتوانم انجام دهم تا درخصوص عدم دریافت خدمات مجتمع به مقدار دریافت خدمات شارژ پرداخت و یا از پرداخت آن مبرا شوم .

پاسخ ها :

عدم پرداخت شارژ توسط مستاجر افزایش شارژ شهرک مسکونی شارژ شهرک مسکونی اجاره موجر مستاجر