مشاوره حقوقی رایگان - دوربین مداربسته

با عرض سلام بنده مالک یک واحد در یک ساختمان 8 واحدی هستم، از موتور من چندین بار سرقت در پارکینگ و چند مورد سرقت پیش آمده در ساختمان ، چندین مرتبه به مدیر ساختمان گفتم دوربین بذاریم که اقدامس نکردن، بنده اقدام به نصب 2 دوربین مداربسته که زاویه دید آن فقط پارکینگ واحد خودم را دارد نموده ام آیا مشگلی دارد؟

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بهتر است یک اظهارنامه برای مدیر مبنی بر نصب دوربین انجام دهید