مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

باسلام خسته نباشید به وکلای محترم کارگری هستم که ازشرکت بدون دلیل اخراج شدم باشکایت از کارفرما از هیئت تشخیص بازگشت کار وحق السعی تازمان بازگشت به کارگرفتم بدون قراردادم اعتراض کردپرونده بردحل اختلاف دوباره رای قبلی گرفتم محکوم پرداخت حق بیمه ده ماه گذشتم بیمه هم شده چون که دارم ازبیمه بیکاری استفاده میکنم برای بازگشت به کارم مشکلی پیش نمیاد راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت مسابقه قانون عمل خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما درخواست صدور اجراییه را مطرح نمایید
و کارفرما مکلف است که شما را دوباره به کار برگرداند و حق السعی و حق بیمه شما را پرداخت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما درخواست صدور اجرائیه دهید و کارفرما مکلف است طبق مفاد اجرائیه عمل نماید.