مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام خسته نباشید بنده مصرف کننده مواد مخدر از نوع صنعتی هستم یک شب قبل شب احیا رفیقی که دو سه روز بود باهاش رفیق شده بودم رو به خونه آوردم برای مصرف کردن ساعت ازدواجم که خیلی برای من ارزش دارد رو از من دزدید فرداش زنگ زد رفتم پیشش گفتم ساعت من کو گفت به خاطر همین زنگت زدم من اصرار کردم که به من بدهد و رفتیم ساعت رو نشونم داد ولی نداد بهم و گفت باید جعبه ابزارت رو به من بدهی که ساعت رو بهت بدهم میدونست که ساعت برای من ارزش معنوی دارد من قبول نکردم گفت اگه تانیم ساعت دیگر نیاری جعبه ابزار رو ساعتت رو میفروشم من جعبه ابزار رو بردم گرفت گفت وایسا ساعتت رو بیارم و رفت که رفت الان طرف به خاطر یک سرقت دیگر گیرافتاده و من میخواهم بدونم اگر بروم شکایت کنم براخودم دردسرمیشه چون مصرف کننده مواد مخدر هستم و طرف رو آوردم توخونه یا نه دردسرنمیشه لطفا راهنماییم کنید سپاسگذارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر عنوان نکنید برای مصرف بوده و اگر هم بگویید باز هم مشکلی ندارد سرقت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید
و اعلام ننمایید که مصرف کننده هستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابل شکایت است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، خیر ، می‌توانید از یکی از وکلای دادگستری شهرتان درخواست تنظیم شکوائیه نمائد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اعلام نکنید که مصرف کننده بوده اید شکایت خودرا دهید