مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ثمن خودرو

سلام من خودروپراید فروختم وبه عنوان اهن کهنه گفتم دارم بهت میدم بعدازفروش طرف رفته انجین باز کرده وگفتن میل لنگ باید صفر بشه واین اقا بقیه پول من را نمیده ومیگه بجای خرج کرد ماشین 30میلیون تومان طلب من است وروز عقد قرارداد ماشین خراب بوده ویک سال گوشه پارکینگ خابیده بوده ایا من به پول خودم میرسم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که اینگونه مسائل مسالمت آمیز حل و فصل شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد شما اهمیت دارد طبق قرارداد میتوانید نسبت به مطالبه مبلغ اقدام کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله باید بررسی و کارشناسی بشه

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید تا رسیدگی شود.
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قرارداد میتوانید نسبت به مطالبه مبلغ اقدام کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله مطابق قراردادتان مطالبه کنید وخسارات تاخیر تادیه بگیرید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید , بله

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.ملاک مندرجات قراردادتان است.امااگرخریدارادعایی داردبایددادخواست بدهدوتازمانی که اثبات نکرده بایدپول شمارابدهد.