مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب جهاد کشاورزی

با سلام
ما زمینی به مساحت 1310 متر در هشتگرد بصورت قولنامه ای و شراکتی خریداری کردیم که از بدو خرید در سال 94 چهار دیواری و درب ورودی داشت ابتدا قولنامه به اسم پدرم بود. در سال 98 با مجوز جهاد کشاورزی بنام پدرم انشعاب برق گرفتیم. در سال 1400 نصف زمین رو با قولنامه رسمی و شماره پیگیری به برادرم واگذار کردیم و نصف دیگر زمین طبق قولنامه رسمی به نام من و پدر و مادرم شد. در همان سال برادرم در قطعه خودش ویلای 120 متری و استخر ساخته و ماهم در قطعه خودمون یک خانه 60 متری ساختیم در سال 1402 جهاد کشاورزی بابت تغییر کاربری در کل باغ از پدرم شکایت کرده و احضاریه بصورت پیامک بوده که بدلیل عدم آشنایی و کهولت سن پدرم متوجه نشده و دادگاه بدون حضور پدرم حکم تخریب کلیه بناها و دیوارها و استخر رو داده و پدرم رو جریمه مالی کرده . پس از اینکه متوجه حکم شدیم درخواست واخواهی دادیم. الان میتوانیم به این اسناد کنیم که باغ قبل از شکایت تفکیک شده و جهاد کشاورزی میبایست از مالکان جدید شکایت کند؟ و اینکه اگر این موضوع مورد پذیرش واقع شود و جهاد شکایت جدید ارائه دهد آیا مشمول گذر 3 سال میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .