مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

سلام
پدرم در سال 70 زمینی خرید برای ساخت ولی چون پول نداشت از پدر مادرم پول قرض گرفت قرار شد وقتی سند آماده شد به نام مادرم زده بشه اما این کار نشد چون سند درگیر پایان کار ساختمان شد
مادر چند سال بعد فوت کرد
پدرم دوباره زن گرفت و مهر زنش 124 سکه هست خونه الان سند نداره و ما فقط یه دست نوشته با خط پدر بابام داریم پدرم هم پارسال فوت کرد آیا ما میتونیم با دست نوشته ای
که داریم سند رو بزنیم به نام مادرم
ممنون

پاسخ ها :

امیر مسرور

جناب آقای امیر مسرور :

سلام...اگرمندرجات سند دال برتعهدپدربرانتقال سندباشد بله میتوانید

امیر مسرور

جناب آقای امیر مسرور :

سلام...اگرمندرجات سند دال برتعهدپدربرانتقال سندباشد بله میتوانید