مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام من با ی دختر الان 9ماهه با هم حرف می‌زنیم همو دیدیم همو میخوایم من 20سالمه و دختره 14
خونواده دختره ی روز زنگ زدن کلی بی احترامی ب من وخونوادم کردن و سیم‌کارت دختره رو سوزاندن منم واسش ب کارت ملی مامانم واسش سیم‌کارت گرفتم این سیم‌کارت قبل از اینکه ب من زنگ بزنن اتفاق افتاد فقط میخواست دخترشون با من حرف نزنه الانم می‌خوان شکایت کنن از دست آیا شکایت کنن میتونن کاری انجام بدن؟؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی دارد چه شکایتی مطرح شود، صرف حرف زدن تلفنی جرم نمیباشد