مشاوره حقوقی رایگان - گزارش حسابرسی بجای گزارش بازرس در شرکت خصوصی

بنده بازرس شرکت خصوصی هستم و علیرغم درخواست کتبی اسناد, هیئت مدیره از ارائه اسناد خوداری کرده اند در این خصوص و به استناد کدام ماده قانونی میتوان اقدام کرد و شروع کار از کجا باید باشه ضمنا مجمع هیئت مدیره را مکلف به ارائه گزارش حسابرسی نموده آیا گزارش حسابرسی میتواند جایگزین گزارش بازرس باشد و چنانچه من گزارش به مجمع ندهم بدلیل عدم ارائه اسناد, تصمیمات مجمع قانونی است. ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تصمیمات مجمع به دلیل عدم گزارش بازرس قانونی نمی‌باشد.