مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در دیوان عدالت

با سلام
بنده نظامی رسمی سپاه هستم و به عنوان نیروی نخبه و متخصص جذب شده ام و 7 سال سابقه دارم
به دلیل تعدادی پیامک با نامحرم یکبار تنزیل شدم و با مراجعه به دکتر سعی در درمان داشتم و در حین درمان یک بار دیگر تکرار شد و این بار برای من اخراج با یک درجه تخفیف بازخریدی اجباری تعیین کردند و در کمیسیون تجدید نظر هم همین حکم تایید شد
در حالی که نیروی زمینی بودم. هوافضای سپاه شدیدا پیگیر من است و به من نیاز دارد و میخواهم با شکایت در دیوان عدالت اگر امکان دارد به کار برگردم
ایا این امکان وجود دارد که دیوان به نفع من رای دهد؟
ایا امکان گرفتن دستور موقت برای عدم تسویه وجود دارد؟
اگر امکان صدور رای به نفع من هست خواهش میکنم هزینه های حق الوکالت را هم بفرمایید