مشاوره حقوقی رایگان - قتل

سلام خسته نباشید پدر من قبلا اوردوز کرده به خاطر قرص متادون بعد دکتر گفت نباید هر شب مشروب بخوره و بعد از اون عموم هر شب میومد دنبالش بهش مشروب میداد یه شب مست امد خونه و مامان جاش براش پهن کرد خوابید نصف شب صدای قرص شنیدیم ولی نرفتیم بیرون عموم و پدر بزرگم از مامانم شکایت کردن و آبجیم ترسوندن رفته اونجا گفته مامانم قرص بهش داده اما در جلسه بعدی گفت که پدر بزرگم منو ترسونده و دادگاه به نفع مامانم رای داد بعد الان اعتراض گذاشتن و پرونده رفته دیوان عالی کشور یعنی تکلیف مامانم چی میشه ؟
میشه لطفا جوابم بدین...

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ادله رای صادر میشود، احتمال زیاد همان رای به نفع مادرتان ابرام میشود