مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین رو نمی‌دهد نزدیک 6 سال امروز فردا میکند

سلام من در سال 97 یک ماشین پراید خریدم و بعد رفیتم قولنامه کردم و من پول کل ماشین رو در همان روز دادم وقرار گذاشتیم که برای تعویض پلاک و همان ساعت گذاشتیم زنگ زد گفت برام کار پیش آمده و نیام و چند ماهی گذشته هم چین کار رو داشتیم و نیومد الان نزدیک 6 سال نیامده و الان که رفتیم برای شکایت و صاحب سند زنگ زد گفت شما برین وقت بگرین و ما رفتیم وقت گرفتیم بعد زنگ صاحب سند زنگ زدم و بعد کسی دیگه جواب داد وگفت رفته کمر عمل کنه و نمی تواند بیاد و ما نزدیک 2 دوماه گذاشت و ما رفتیم وقت گرفتم و زنگ صاحب سند زدیم گفت من رفتیم بینی عمل کردم و بعد هم غیر سند زدم صاحب سند امروز و فردا می‌کرد حالا من نمیدام چکار کنیم ام من مدارک ماشین رو کامل دارم اما سند نه یک راه به من بدین من توی 6 سال همه کاری کردم اما دیگه خسته شدم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک و ننظیم سند رسمی دهید