مشاوره حقوقی رایگان - دستکوب بودن شماره موتور خودرو

سلام و ممنونم از سایت ارزشمندتون من یک مشکلی داشتم ماشینی من 9 سال پیش خریدم و از آن زمان سه بار ماشین را بین اعضای خانواده خودم چرخید و تعویض پلاک شد ولی تمام مدت دست خودم بوده است. الان ماشین را وکالتی فروختم . چند روز بعد خریدار تماس گرفت که تعویض پلاک نمیشود و موتور دستکوب هست در صورتی که ماشین در تمام این 9 سال دستم بود و الان واقعا گیج شدم میشه راهنماییم کنید . البته بعدا فهمیدم خریدار از بنگاه دارها بود امکان دارد خودش این کار رو کرده باشه برای فسخ معامله و من به چه صورت میتوانم این رو ثابت کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت خودرو تحت بررسی کارشناس رسمی دادگستری قرار گیرد.
به همین موجب صحت و سقم گفته خریدار مشخص خواهد شد.