مشاوره حقوقی رایگان - ثبت آدرس صوری برای شرکت

با سلام و احترام
ما یک شرکت سهامی خاص سه‌نفره تاسیس کردیم. با توجه به این‌که فعالیت شرکت ما به‌صورت مطالعاتی هست، نیاز به اجاره یا حضور در یک محیط (مثل یک دفتر یا واحد اداری) ندارد. اما برای ثبت تاسیس به‌صورت رسمی، تعیین آدرس شرکت الزامی است.
به‌همین‌خاطر، آدرس ملک مسکونی شخصی یکی از اعضای هیئت‌مدیره رو که در حال حاضر در اختیار مستاجر هست ثبت کردیم که مراحل ثبت و تاسیس انجام بشود.
برای جاری‌شدن حساب بانکی، نیاز به اجاره‌نامه‌ی محل شرکت هست که باید اون اجاره‌نامه هم به اسم شرکت (حقوقی) باشد.

چه راهکاری برای این موضوع وجود دارد؟
آیا با توجه به این‌که مالک ملک کاملا در جریان هست و قرار نیست پنهانی و بی‌اطلاع از مالک اتفاقی بیفته (خود مالک از اعضای هیئت‌مدیره‌ هست)، این امکان وجود داره که یک اجاره‌نامه‌ی صوری تنظیم بشود؟ این موضوع که ملک در حال حاضر مستاجر دارد، مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند؟
و این‌که برای بحث‌های مالیاتی و ...، آیا روی این ملک بعد از اجاره به شرکت (به‌عنوان شخص حقوقی) مالیات و عوارضی تعلق می‌گیرد؟

بسیار ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجاره‌نامه صوری دردسرساز خواهد بود.
برای تأسیس شرکت احتیاج به یک آدرس واقعی و اجاره‌نامه معتبر دارید.