مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت قسط ساختمان پیش فروش

سلام یه واحد پیش فروش خریدم و تاریخ قسط ها را طبق پیشرفت کار تعیین کردیم چون پیشرفت کار نداشت قسطش را پرداخت نکردیم فروشنده میتواند شکایت کند

پاسخ ها :

ندا کیانی

سرکار خانم ندا کیانی :

با سلام
خیر نمیتواند چرا که مطابق ماده 12 قانون پیش فروش آپارتمان درصورتی که عملیات ساختمانی متناسب با مفاد قرارداد پیشرفت‌ نداشته باشد، پیش‌خریدار می‌تواند پرداخت اقساط را منوط به ارائه تاییدیه مهندس ناظر مبنی بر تحقق پیشرفت از سوی پیش‌فروشنده نماید و مهندس ناظر مکلف است به تقاضای هریک از طرفین ظرف یک‌ماه گزارش پیشرفت کار را ارائه نماید.