مشاوره حقوقی رایگان - محدودیت پدر

سلام وقت بخیر من 20سالمه و بیکار هستم و در منزل پدرم زندگی میکنم پدرم فرد مذهبی هست و اسرار داره من چادر بزارم من قبلا چادر میزاشتم اما یکساله چادرم رو برداشتم و اما بعد یکسال حرف چادر گذاشتن من رو پیش کشیده و نمیزاره پام رو از خونه بزارم بیرون چه کاری باید انجام بدم؟ میتونم شکایت کنم و نفقه بگیرم؟ممکنه از خونه بیرونم کنه؟

پاسخ ها :

ندا کیانی

سرکار خانم ندا کیانی :

با سلام
بله براساس ماده 1199 قانون مدنی نفقه فرزند که شامل نیازهای متعارف مالی (نظیر خوراک، مسکن، پوشاک و ...) فرزندان میشود بر عهده پدر است. و پدر باید تا زمانی که دختر ازدواج نکرده به وی نفقه پرداخت کند که این مورد ارتباطی با سن دختر نخواهد داشت بنابراین شما بر این اساس که شاغل نیستید و ازدواج نکردید می‌توانید از پدرتان نفقه دریافت کنید.