مشاوره حقوقی رایگان - در مورد همجنسگرایی پسر

سلام...
یه داداش 23 ساله دارم چند ساله احساس میکنم با همجنس خودش رابطه داره
قبلا هم با شماره ناشناس بهش پیام دادم این حس و ارتباط با همجنس دوست داره...
یکبار دیدمش به صورت عاشقانه دست دوستش رو هم گرفته بود...
بعضی وقتا هم که با گوشی بلند صحبت میکنه حرفای مثبت 18 میگه به دوستش که مثلا ...میدم
هرازگاهی جای گاز گرفتگی و کبودی روی گردن و بدنش میبینم مخصوصا موقعی که با دوستاش میره مسافرت کل موهای بدنش میزنه و موقع برگشت هم جای گاز گرفتگی رو بدنشه
حالا من چطور بفهمم که واقعا رابطه ای که داره تا چه حده ؟ خیلی تو فکرم?
خودش هم نمیتونی ازش بپرسی که عصبانی میشه و میخواد بزنت

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با روانکاو صحبت کنید.مسئله به مشاوره حقوقی مرتبط نیست‌.