مشاوره حقوقی رایگان - دیه ماه حرام

سلام پدر خانوم بنده در 11 ام خرداد 1402 تصادف کردن. زمان وقوع تصادف و هم زمان فوت هر دو در ماه حرام هست . دادگاه متهم رو به تادیه یک فقره دیه کامل مرد مسلمان در حق اولیای دم صادر و اعلام کرده و حکم محکومیت صادره حضوری بوده و به مدت 20 روز قابل تجدید نظر خواهی هست .
سوال بنده این هست که ماه حرام در متن حکم ذکر نشده آیا لازم هست که اعتراض انجام بشه یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری اگر وقوع تصادف و فوت هر دو در ماه حرام باشد بدان بهتر است اعتراض کنید.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

ضرورتا اعتراض نیاز نیست در صورت وجود ابهام در رای واحد اجرای احکام از دادگاه رفع ابهام یا اجمال خواهد داشت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله در صورتیکه تصادف و فوت هردو در ماه حرام باشد