مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار مشترک همسایه

مجوز ساخت ملک خود در بافت فرسوده را گرفته ام
به همسایه مراجعه کرده جهت اطلاع دادن به ایشان
که مدعی شدن دیوار خانه ها مشترک هست و با تخریب شما، من خسارت میبینم
و هر دو سند داریم و خانه او از دیوار من استفاده کرده و یک تیغه 20سانتی گذاشته
حالا نمیدونم برای تخریب چه کاری کنم که اتفاق بدی نیوفته
و مقصر هم نشوم

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر از قدیم آن تیغه روی دیوار شما بوده حق ندارید خسارتی به همسایه بزنید ولی اگر خودتان به او اجازه داده اید که تیغه روی دیوار بگذارد می توانید از اجازه خود رجوع کنید.