مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر باکره با رای دادگاه

سلام 22 سالم هست و شاغل نیستم درآمدی ندارم از خودم باکره هستم تحصیلات دیپلم
آقا پسری رو میخواهم خیاط هست و حقوق ماهانش 8 تا 10 میلیون سالم هست و سوء پیشینه ندارد و یک خونه نقلی هم دارد و مدرک دیپلم سن 29 خانواده خوب و معمولی دارا هم کفو خودمون
من شهر مشهد زندگی میکنم و پسر همدان زندگی میکنند
پدرم مخالف ازدواج من هست آیا راه دور می‌تونه مانع برای اذن ازدواج از دادگاه باشد؟

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از طریق دادگاه اقدام کنید و راه دور نمی تواند مانع باشد ولی توصیه میکنم حتما لا عقلانیت و منطق تصمیم بگیرید.