مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت

سلام درکوچه 6 متری ب طول 45 متر زندگی میکنم که 7 خانوار سکونت دارند ومن مجوز اقامتگاه بومگردی از میراث فرهنگی دارم و مشغول کار برای پارک ماشین 2 نفر با من در گیر شدند باجلسه شورا و دهیار تعهد دادند که من به کسب کارم ادامه بدم واز این تاریخ به بعد ممانعت نکنند و یک توافق نامه نوشته شده که پارک مهمانان کوچه طبق قانون راهنمایی رانندگی تا زمانی که برا اهالی کوچه مزاحمت نکند مجاز میباشد .ولی بازهم منو اذیت می‌کنند و به مشتری هام میگن داخل کوچه پارک نکنید و ماشین خودشان را جلوی درب پارکینگ من پارک می‌کنند .
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اگر مجوز هست و مزاحم می‌شوند باید مزاحمت شکایت نمایید