مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام وقتتون بخیر ببخشید ما یه همسایه داریم که یه خونه ی قدیمی دارن دیوار به دیوار ما هستن البته خونه ی ما هم قدیمی هست چند روز پیش دیوار بین ما که البته متعلق به اونهاست ریخت تو خونه ی ما(منظورم از دیوار،پشت آشپزخانه شون تو خونه ی ما هست و حالا همون دیوار پشت آشپزخونه خراب شده) بهشون زنگ زدیم گفتیم بیاین دیوارتون رو بکشید قبول نمیکنن میگن شما برای خودتون تو حیاط خودتون دیوار بکشید بهشون میگیم ما اینجا دیوار نداشتیم دیوار مال شماست قبول نمیکنن خواستم بپرسم اگه ما شکایت کنیم نتیجه میگیریم و دادگاه به نفع ما رای میده یا نه ؟ سپاسگزارم از راهنمایی تون

پاسخ ها :

دیوار مشترک بین دو ساختمان تخریب دیوار مشترک توسط همسایه شکایت از همسایه به دلیل تخریب دیوار